• Новинка
16GB Class 10 SDHC Memory Card High Speed 20MB/Sec.Blazing-Fast Card for КАМЕРИ CANON VIXIA HF200 HG20 HG21. В комплекта е включен и безплатен горещ четец на карти 4 Less High Speed all in one. Върви със себе си.

16GB Class 10 SDHC Memory Card High Speed 20MB/Sec.Blazing-Fast Card for КАМЕРИ CANON VIXIA HF200 HG20 HG21. В комплекта е включен

BGN 16.15
Сума
Налично за поръчка

Бърза скорост на трансфер на данни.Постигане на максимална производителност.Управител за HD-правене на снимки и заснемане.Идва с елегантен и уникален дизайн all in one Hot deals 4 less Card reader, за да преместите вашите филми и снимки на вашия лаптоп или десктоп.Доживотна гаранция.Карта SDHC капацитет от 16 GB осигурява висока скорост на трансфер на данните и по-голяма капацитет, което е оптимално за използване с най-новите SDHC-съвместими мултимедийни устройства.Опитайте максимален капацитет на устройство на скорости 10 клас за съхранение и трансфер на снимки и видео.Голям капацитет на паметта в комбинация с висока скорост на последователно четене осигуряват висока производителност.Карта SDHC идеален за снимки с висока резолюция и запис на HD видео и висока скорост на последователно снимане на бързо движещи се действие.

Повече информация

Най-добри оферти в категория