• Новинка
EndlesShine Магнитен най-бързият кабел за зареждане(3Pack3.3/6.6/6.6 Фута и кабелна чанта),Телефон, Зарядно устройство, Кабел 3 в 1 е Съвместима с Micro USB、Тип C 3A Бързо зареждане на ?

EndlesShine Магнитен най-бързият кабел за зареждане(3Pack3.3/6.6/6.6 Фута и кабелна чанта),Телефон, Зарядно устройство, Кабел

BGN 16.79
Сума
Налично за поръчка

⚡【540° свободно въртене】кажете сбогом на традицията, нов и практичен дизайн : 180°L вид +360°въртяща се магнитна глава, когато мобилен телефон се зарежда, това също ни позволява да се намери подходящ метод за преносими устройства за игра/телефон/чат/развлечения и т.н. ⚡【3 A бързо зареждане и прехвърляне на данни е 480 Mbps】Комбинация магнитни кабели осигурява сигурна и бърза зареждане до 3 A (телефон поддържа, бързо зареждане, включете щепсела за бързо зареждане).Обновен магнитен USB кабелът също така има функция за пренос на данни със скорост до 480 Mbit / s. ⚡【Лесна употреба】3 в 1 кабел за бързо зарядно устройство за мобилен телефон е 3 магнитни върха на всяка линия, широка съвместимост : Тип C, Micro USB.Магнитен накрайник може да се остави на устройството, за да се предотврати залепване на прах.Ще ви е необходим само един кабел за лесно свързване на необходимото оборудване. ⚡【Здрав】Различни дължини се използват за пътуване,легла, мека мебел,автомобили и други места.Led дизайн ни позволява по-бързо намиране на кабели в тъмното.След като прекара повече от 10 000 изпитване на огъване, той доказва трайността на кабел за данни. ⚡【Оборудван】Чанта-органайзер за кабели,3 магнитни зарядни кабел (3,3 фута+6,6 фута+6,6 фута),3 адаптер Type-C,3 Micro USBS,3 адаптер за телефон,5 кабелни основи.

Повече информация

Най-добри оферти в категория