• Новинка
Aoje-Link Кръг U-Болтове 2.48(63 мм) Вътрешна Ширина на Резба M6 304 Неръждаема Стомана, Сребро с Плочи Ядки Плоски Шайби за Колата/АВТОБУСА/Ремарке Броня, 2 бр.

Aoje-Link Кръг U-Болтове 2.48(63 мм) Вътрешна Ширина на Резба M6 304 Неръждаема Стомана, Сребро с Плочи Ядки Плоски Шайби за Колата/АВТОБУСА/Ремарке

BGN 7.18
Сума
Налично за поръчка

∪U-болтове с Диаметър x Обща широчина : 5.2 x 73.4 мм / 0.2 x 2.89", широчина на канала : 63 мм / 2.48", идеален за кръгла тръба Размер : 63 мм / 2.48". ∪Материал : high-performance SUS304, здрав и издръжлив.Антикоррозийный, влагоустойчив, отговарят на високи и коррозионностойкий.Повърхност без чеп и конец добро сцепление, u-образна скоба продължава да работи добре в дъждовна и влажна крайбрежна среда. ∪Приложение : през Цялата U-образен болт се Използва за фиксиране или свързване на заключените части с кръгли дървени и метални предмети, като например автомобили, джипове, ремаркета платноходки, тръби, тръби, вик и други промишлени приложения. ∪Стъпки за използване : 1. Изберете съответната спецификация U-болтове в съответствие с размера на тръба 2. Пробиват дупки в съвпад 3. Стопорная гайка и плоска шайба. ∪Съдържание на пакета : 2 x U-болтове, 2 x стопорные плоча, 4 x самоконтрящиеся ядки, 4 x плоски шайби, лесен за инсталиране, единна сила, здравина и дълготрайност.U-болтове са разделени на квадратни, кръгли и т.н. Лесен монтаж и бързо стартиране.Антикорозионна, киселина, цялостна защита на тежки условия, като висока сол и дъжд, скорост на корозия изделия остава стабилна.Отличен материал SUS304 с висока устойчивост на корозия могат да се избегнат опасни ситуации (не се фиксира плътно, предмети падат)Посочва в забележка при инсталиране на U-болтове : ① Повърхността на триене на компоненти, третирани преди инсталацията, трябва да гарантира липсата на отпадъци, като масло, мръсотия, etc.is допуска оцветяване по време на монтаж. Повърхността около отвора за болта U-образна форма на болтове и повърхността на ядки трябва да са плоски и без чеп, в противен случай това ще се отрази на единни усилия плоски шайби. Преди да инсталирате проверете деформация на съединените стоманени плочи.Забранено е острие на болтове да се избегне повреда на резби на болтове. По време на инсталацията на повърхността на триене на модула трябва да бъде суха и не трябва да работи под дъжда.

Повече информация

Най-добри оферти в категория