• Новинка
Michigan Пробийте 200 Series High-Speed Steel General Purpose Пробийте Bit, 6 Морс Taper Shank, Спирала каннелюра, 118 Градуса Обикновена точка, размер 3-1/16 (пакет 1)

Michigan Пробийте 200 Series High-Speed Steel General Purpose Пробийте Bit, 6 Морс Taper Shank, Спирала каннелюра, 118 Градуса

BGN 10.08
Сума
Налично за поръчка

Инструменти от бързорежеща стомана са добри за повечето приложения с общо предназначение, като предлага комбинация от твърдост и шок вискозитет за издръжливост. Условна точка на 118 градуса.Конична опашка Морз ви позволява да поставите инструмент директно в шпиндел машина, за да се улесни прилагането с висок въртящ момент, например при големи избраните проекти на рязане.При движение обратно на часовниковата стрелка (наляво разрез) спирала нарезно инструменти за премахване на чипове нагоре и от границата, за да се намали задръстванията. размер 3-1/16 инча.Мичиганское тренировка с тънка опашка.Инструменти от бързорежеща стомана са добри за повечето приложения с общо предназначение, като предлага комбинация от твърдост и шок вискозитет за издръжливост. Условна точка на 118 градуса.Конична опашка Морз ви позволява да поставите инструмент директно в шпиндел машина, за да се улесни прилагането с висок въртящ момент, например при големи избраните проекти на рязане.При движение обратно на часовниковата стрелка (наляво разрез) спирала нарезно инструменти за премахване на чипове нагоре и от границата, за да се намали задръстванията. размер 3-1/16 инча.

Повече информация

Най-добри оферти в категория