• Новинка
Yc полици За Съхранение на Подови Страничната лавица за книги, Модерна Проста Фалшиви Домашна Нощно Шкафче Рафтове За Съхранение Спалня Полк, Подходящи за Апартаме?

Yc полици За Съхранение на Подови Страничната лавица за книги, Модерна Проста Фалшиви Домашна Нощно Шкафче Рафтове За Съхранение

BGN 54.16
Сума
Налично за поръчка

★ Модерен минималистичен дизайн може да се адаптира към повечето семейни стилове, можете да го поставите на всяка стая на къщата.Идеален за поставяне на книги, бижута, играчки, снимки. ★Стоманена рама абсолютно е трайна, стабилна и трайна.Не е лесно да се разклаща, както и други евтини рафтове.Запоени съединения полируются много пъти, без чеп, няма да навредят на вашите ръце и ще защити семейството си. ★Дъното е снабдено с подложки за краката, без да се притеснявате за увреждане на пода.Повърхността на изделия электростатически пръска, и цвят се получава равномерен и красив. ★Долната част на окото дизайн проветрено и диша, което позволява да се наслаждавате на красотата, която предложихте семейството си от различни ъгли, да направят дома по-артистични и се насладете на високо качество на живот. ★ 3-етажна пространство за съхранение, ламинирано съхранение, горната част също може да бъде поставен като малък журнального маса или растения, долната част на голяма космическа рамка, за да отговарят на различни нужди.

Повече информация

Най-добри оферти в категория