• Новинка
LAPASA Mens 1&2 Пакети Light/Mid/Heavy Weight Thermal Underwear Bottom, Fleece Облицовани Long Johns (Thermoflux M10/M56/M25)

LAPASA Mens 1&2 Пакети Light/Mid/Heavy Weight Thermal Underwear Bottom, Fleece Облицовани Long Johns (Thermoflux M10/M56/M25)

BGN 15.99
Сума
Налично за поръчка

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.Thermoflux 100 - Лек(160 г/м2, 90% полиестер, 10% ликра) Thermoflux 200 - Средно тегло(210 г/м2, 86% полиестер, 14% ликра) Thermoflux 300 - тежка категория(260 г/м2, 95% полиестер, 5% ликра).Издърпайте закопчалка.Машинно пране. 【ОПЦИИ】Lapasa предлага богат избор от терморегуляторов в съответствие с вашите нужди.ЛЕК за горещо и студено време, за да остане сухо и уютно, със СРЕДНО ТЕГЛО за по-ниски температури, където е необходима повече топлина, по-ТЕЖКА за студен климат, където е необходима силна топлоизолация, и СВЕРХТЯЖЕЛЫЙ ТЕГЛО за по-студените температури, където трябва максимално задържане на топлината. 【MATERIAL WARM】LAPASA thermals, изработени от полиестерна спандексной микро-руното тъкан, за да се гарантира максимално съотношение на топлина и на тегло, когато температурата започва да пада. 【СЛОЙ КОМФОРТ】Тези минерални материали, предназначени за това, за да бъдат малки, но ефективни при изолация на топлината на тялото.Лек материал е в състояние не само да запази топлината на тялото, но и едновременно взимат влага за поддържане на комфортна температура. 【FLEX FIT】Еластичен полиестер ликра, използван е 4-полосную разтягане, за да ви даде гъвкавост, за да се движи с вас и да ви топли, без да жертвате вашите обхват на движение или комфорт. 【SNUG】Нашите термостати са направени така, за да имат стегнато, която предвижда липсата на сгъстяване около талията или без ръкави, за да се намали загубата на топлина, и по-добре прилепва плътно при носене под външни слоеве.

Повече информация

Най-добри оферти в категория