• Новинка
senxng Силиконов Калъф е Съвместим с Airtag Case (2021), Анти-Надраскване, GPS Кутията с Брелком, Защитен Яка Притежателя Кожа за Apple AirTag (Night Glow Green)

senxng Силиконов Калъф е Съвместим с Airtag Case (2021), Анти-Надраскване, GPS Кутията с Брелком, Защитен Яка Притежателя Кожа

BGN 3.40
Сума
Налично за поръчка

Нов актуализиран стил, като се използва точна изработка силиконов калъф senxng е съвместим с Air Tag case (2021). Слънчев ефект флуоресценция, светещи в тъмното, позволява лесно да се открие корпус Air Tag.Уникален външен вид може да отдели от тълпата. Куха конструкция на корпуса senxng Air Tag няма да попречи на предаването на сигнала или звук.Уникален външен вид може да отдели от тълпата. Кожата senxng Air Tag може да бъде промыта и повторно използвани, за да се запази я, без петна(Съвети : трябва сключване на търсещия Air Tag). Sunlight senxng GPS защитен калъф се предлага с брелком.Ключодържател лесно може да се свърже с ошейниками за домашни любимци, раници, портмонета и всичко, което искате да следите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория