• Новинка
Стойка за телефон и расширяющаяся поставка, Универсален държач за мобилен телефон с множество ъгли за iPhone, Samsung, телефони, таблети и много други (черен)

Стойка за телефон и расширяющаяся поставка, Универсален държач за мобилен телефон с множество ъгли за iPhone, Samsung, телефони,

BGN 7.19
Сума
Налично за поръчка

【 Универсална съвместимост 】 Поставка за мобилен телефон е по-добра за многократна употреба лепило, лесно се движи и се измива.Работи с повечето мобилни телефони и таблети, включително i Phone, i Pad, Samsung, Huawei и LG.Не работи с i Phone 11 Pro, i Phone 11 Pro Max, i Phone 12 Pro или i Phone 12 Pro Max. 【 Ултратънък 】 Не зацепите вашия телефон за джоб или чанта с помощта на нашия иновативен тънък дизайн, добавяне на вашето устройство дебелина от едва 4,2 мм. 【 Мултифункционални функции влакчета 】 Искате да гледате филм, да напишете имейл или да проведете конферентен разговор.Силна връзка с компютъра в портретен или пейзажен положение. 【 Лесна инсталация 】 прикрепена с помощта на многократно лепило 3 M без остатък, който не оставя следи. 【 Grip Strap 】 Универсална поставка и може да се използва и като притежател на мобилен телефон с каишка grip, за да можете да направите селфи чрез пръстеновиден фенер.Писалка за телефон и расширяющаяся поставка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория