• Новинка
Weiyirot symbols, 3D Дървен 2-4 Пъти Усилвател на Екрана на Мобилен Телефон, 12-инчов Сгъване на Обектива с винтова резба за филми и Видео(бял)

Weiyirot symbols, 3D Дървен 2-4 Пъти Усилвател на Екрана на Мобилен Телефон, 12-инчов Сгъване на Обектива с винтова резба за филми

BGN 16.31
Сума
Налично за поръчка

Разработено от гледна точка на човешкото тяло, този опит е по-подходящ за заведения, на открито, в пътя и на закрито.Обектив с винтова резба, лесен за носене и съхранение, красив и елегантен.Обновете голям екран, висококачествен дървен материал, направете мобилен телефон втори, като на кино.Чрез използване на технология с висока разделителна способност, за да се увеличи 2-4 пъти на екрана на телефона, то е ясно, по-динамично.намаляване на визуална умора, намаляване на което радиация, ефект на кино.Функция : 1. Намаляване на зрителна умора, намаляване на което радиация, кино ефект.2. Обектив с винтова резба, удобен за носене и съхранение, красив и елегантен.3. Конструированный от перспективите на човешкото тяло, опит за по-соответствующ за ресторанти, на открито, на пътя и вътре в помещения.4. Модернизируйте голям екран, высокосортный дървен материал, направете мобилен телефон вторият като видео-драма.5. Чрез използване на технология с висока разделителна способност за увеличаване на 2-4 времена на екрана на телефона, то е ясно, по-динамично.Spec : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : усилвател на екрана на мобилен телефон Материал : древесинаопциональный Цвят : орех-кафяво, златно, белыйв наличност : 1 бр. Функция : усилвател/антирадиация/защита на очите/антиотражениеусиление : 2-4 пъти Тегло : прибл. 441 г гледане Разстояние : 1-2 MScreen Размер : прибл. 12 Іпсһпакетный списък : 1 x Усилвател на екрана на мобилен телефон .

Повече информация

Най-добри оферти в категория