• Новинка
WiFi Продължавам Помощник - 2100 Mbps интернет-усилвател с връзка към локална мрежа, Покриване на ретранслатор WLAN до 3000 м2 за контакти, 5G и 2.4 G WLAN Усилвател на точката за до?

WiFi Продължавам Помощник - 2100 Mbps интернет-усилвател с връзка към локална мрежа, Покриване на ретранслатор WLAN до 3000 м2

BGN 55.99
Сума
Налично за поръчка

(ако светлини мига през цялото време, това означава, че отменя неуспешен)стъпка 3 : Изчакайте още 2 минути, след това можете да намерите wifi сигнал в списъка с Wi Fi. ★【Поддържа 3 режима на работа】Три режима за интернет точка за достъп/ретранслатор/рутер поддържани, за да отговори на различните изисквания на потребителите.Целта е да се достигне до всяко място в дома си, без мъртва зона, като спалня, кухня, санитарен възел, градина, гараж и мазе.★ [AC1200 дву-бандова Wi Fi-пълнители] двойна лента Wi Fi hotpot GUHUASHI осигурява стабилна, бърза и съвместима скорост на предаване на данни с помощта на двухдиапазонной технология, която подкрепя 300 Mbps на 2,4 Ghz и 867 Мб / с за 5 Ghz, общо 1167 Mbit / s. ✈【Лесна инсталация】Само на 8 секунди - просто инсталирайте ретранслатор Antier Wi Fi с WPS или уеб настройка.Предлагаме ви гаранция от 12 месеца и 100% приятелско обслужване на клиенти.Когато индикаторът на удлинителе угасне, мигнет и отново ще светне, можете да рестартирате настройката.Ето защо ние сме убедени, че предлагаме гаранция за безпроблемна отговарят на вашите нужди. двойна лента за бързо и лесно увеличава обхват на Wi-Fi мрежа. Един бутон за натискане на бутона WPS осигурява безопасността на домашната мрежа.Нашата доживотна гаранция не се отнася за физически щети, причинени на потребителя.Ако имате нужда от немско ръководство за експлоатация, моля, свържете се с нас. ★【Мрежовата сигурност】Усилвател WLAN поддържа три типа шифроване да се използва : WEP, WPA и WPA2.Той може да се използва и като рутер за изпращане на сигнала на Wi-Fi на други мрежови устройства.Дори начинаещ може лесно да го коригира.Wi-Fi силата на сигнала на Wi-Fi и разширява зоната на покритие на Wi-Fi до 360 градуса на площ от 120 м2.Като разширител на обхвата на Wi-Fi устройството може също да се използва като точка за достъп, преобразуващи кабелна мрежа за безжична.По-добре да се разшири сигнал антената може да се върти на 180~270°.Стъпка 1 : Свързване, включете бутона "ON" отстрани, всички светлини ще изгори Стъпка 2 : Изчакайте около 60 секунди, включете Wi Fi "Repeater-AC-2 G или Repeater-AC-5 G"Стъпка 3 : Влезте в ПР "192. Каква е ролята на Wi Fi продължавам?Отговор : Разширяване на обхвата на съществуващите Wi-Fi интернет и за премахване на мъртвите зони на сигнала. ✈【24/7 поддръжка на клиенти】 Ако имате нужда от някаква помощ за инсталиране на Wi-Fi ретранслатори, моля, свържете се с нашия екип, ние имаме професионален екип за помощта ви.Синият цвят показва добра връзка, а червеното-лошо. Къде трябва да поставите удължител за Wi-Fi?Отговор : за Да се намери най-доброто място, можете да използвате своя мобилен телефон или съдия по светодиодному номер на индикатора, за да намери място, където изходния сигнал на Wi-Fi (от вашия рутер) е добър и се намира по средата между вашия рутер и най-далечен място, в което искате да се разширява.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от подробни указания на немски език.

Повече информация

Най-добри оферти в категория