• Новинка
200 Бр. Гланц Акрилни Натиснете върху Ноктите Дълъг Ковчег, Лепило за Нокти за Жени, Остана на Ноктите, Професионален Маникюр, Определени за Режийни Нокти, Фалшиви Но?

200 Бр. Гланц Акрилни Натиснете върху Ноктите Дълъг Ковчег, Лепило за Нокти за Жени, Остана на Ноктите, Професионален Маникюр,

BGN 5.59
Сума
Налично за поръчка

Техните лесно да изрежете и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесва!Дълги или къси нокти-всичко е в ред!. 4 : Почистете боклук от нокти. 10 : Готово.Здрав, издръжлив - този на кабинковия пирон е изработена от висококачествени материали и покрития, за да се гарантира, че пресата за нокти няма да бъде разбит или сколот. Тирм и подпилите повърхността на фалшиви нокти, за да унищожи най-горния защитен слой.Внимателно сотрите мека пластмаса и лепило.Забележка : Не се бави, директно, за да се предотврати увреждане на ноктите подава!За лепило за нокти 1. 20 дълги докосвания на ноктите на един цвят.Най-добрият подарък за приятели, майки, сестри и приятелки~ рожден Ден, годишнина, Хелоуин, коледа, коледни подаръци. 7 : Нанесете достатъчно количество лепило, за да натиснете на ноктите или естествени нокти.Партита, срещи, пътувания, вечери, сватби, изпълнения и снимки.Приложете опашката на мухъл, до кончикам на пръстите и бавно тласък в ногтевое легло. Използвайте течност за отстраняване на нокти, докато тя става мека.Пакетът съдържа - Този акрилен преса за нокти съдържа 200 бройки на административните нокти в 10 цвята. Страна на всеки нокът, обърната към роговому слой, по-леки и по-тънки(страна без цифри), и тя по-плътно прилепнала към ногтевому ложу.И тласкач използвайте кожичките, за да премахнете омертвевшую на кожата около нокътя.Розов, телесен цвят, Син, Сив, Череша, Червено-кафяв, Светло синьо и т. 9 : Моля, натиснете от средата към двете страни в продължение на 10-15 секунди.Моля, не забравяйте да отполируйте ногтевое леглото, за да натиснете ногте по-добре, долепена.Отполируйте ноктите.Истински естествен ефект и удобно облекло.На ваша страна - Тези гланцови акрилни режийни ноктите могат да ви съпътстват в много случаи.Моля, не докосвайте вода в продължение на два часа.

Повече информация

Най-добри оферти в категория