• Новинка
MORIOX USB Настолен Вентилатор Овлажнител на Въздуха, Изпаряване Настолен Вентилатор за Охлаждане Циркулация на Въздуха за 3 платна Батерия 2000mAh Мини Лаптоп AC & Овлажни?

MORIOX USB Настолен Вентилатор Овлажнител на Въздуха, Изпаряване Настолен Вентилатор за Охлаждане Циркулация на Въздуха за 3 платна

BGN 31.99
Сума
Налично за поръчка

"Destop Humidifier Фен на" Малък компактен размер, с вграден акумулаторна батерия 2000 ма, можете да лесно да го преместите от едно място на друго.Особено в сухо помещение и офис, и през зимата,и вентилаторът може да помогне за циркулация на въздуха.Можете да вземете този охладител в училище, на работа, на пътуването, на плаж или къмпинг. "Фланец на резервоара за вода"8 течни унции на резервоара за вода е достатъчно, за да работят за повече от 3 часа, можете да се наслаждавате на прохладата край непрекъснато, и това е херметически, така че няма нужда да се притеснявате от изтичане на информация по време на движение, дори и отдолу-нагоре. "Спрей за мъгла и 3-стъпка фен" Въздушен охладител с 3-степенна скорост обдува и спрей за мъгла автоматично ще работи, когато е включен вентилатора.Това е лесен за използване личен охладител на климатик, който ще ви отведе далеч от горещ въздух и наслаждавайки се на хладно през лятото. "Driving Pal for Traveling" - Дълга езда с климатизирани въздуха ще атмосфера суха, един изпарителен охладител на въздуха увлажнит кабина и ще ви помогне бързо да се охлади.Можете да го гориво от автомобил USB или директно, или от адаптер за запалка.Дори ако кола/камион е изключен, вградена батерия може непрекъснато да се работи с часове, за да се поддържа удобно място.Добро настроение, за да се насладите на пътуването. "Пестене на енергия" - един изпарителен охладител на въздуха консумира само 10 Вата енергия, което е значително по-ниска, отколкото, охлаждане климатик.Можете да го включват ден и нощ, и не е нужно да се притеснявате за огромен брой сметки за ток.Цвят : Бял.

Повече информация

Най-добри оферти в категория