• Новинка
Vwcoik Безжичен Велосипеден Компютър Километража Многофункционален под Наем Голям Led Дисплей с Подсветка за измерване на Скоростта на Велосипеда, Разстояние, Скорос?

Vwcoik Безжичен Велосипеден Компютър Километража Многофункционален под Наем Голям Led Дисплей с Подсветка за измерване на Скоростта

BGN 43.12
Сума
Налично за поръчка

【】 Въпреки че данните в този тренировъчен велоергометър могат да бъдат изхвърлени, просто натиснете и двата бутона за около 5 секунди, докато индикаторът спре да мига. 【По време 17 : 00-07 : 00】 ако натиснете произволен бутон, екранът на този компютър за наем на МТВ ще светне за 4 секунди. 【】 Можете да включите осветлението постоянно натискане на два бутона за 1 секунда.Натиснете и двата бутона за 1 секунда, за да отмените. 【Часа, време】 Общото разстояние на шофиране, максимална скорост, средна скорост, текущата скорост и средната скорост може да се показва за измерване на мотора.В комплекта са включени тежкотоварни батерия, както и ясни насоки за потребителя. 【Път, планинско колоездене】 сгъваем велосипед, мотор ями / мръсотия под наем.Независимо от размера на гумите, тя може да бъде конфигурирана.Той може да се използва за туризъм, скално катерене и много други забавни и приключенски дейности за отдих и развлечения.Това е не само размера на колелото, но, моля, следвайте инструкциите за инсталиране.

Повече информация

Най-добри оферти в категория