• Новинка
bizofft Cat Обувки, Мини Регулируеми Износоустойчиви Дишащи 4ШТ Куче ботуши за Малки, Средни и Големи кучета(оранжеви, 70 ярда)

bizofft Cat Обувки, Мини Регулируеми Износоустойчиви Дишащи 4ШТ Куче ботуши за Малки, Средни и Големи кучета(оранжеви, 70 ярда)

BGN 34.15
Сума
Налично за поръчка

Корпус обувки използва мрежест материал‑който е мек и впитывающим пот.Гумената подметка е мека, износостойкая и нескользящая, лека и удобна в чорап.С цип и колани са предназначени, за да им е лесно да се носи и да се предотврати падането, което позволява на домашен любимец свободно да тичат, да стихотворению и на разстояние.Благодарение на напълно отворения дизайн можете да поставите краката си на вашия домашен любимец право в него; освен това, регулируеми колани могат да гарантират, че обувките не е така лесно ще падне.Устойчива на плъзгане подметка с отразяващи джапанки осигурява стабилност и сцепление, помага на любимата си куче безопасно да се ходи през нощта.Дебели меки и еластични стелки засилват защита на краката на кучето и правят краката на кучето по-комфортни.Функция : 1. Дебели меки и еластични стелки засилват защита на краката на кучето и правят краката на кучето по-комфортни.2. Светкавица и колани са предназначени, за да им е лесно да се носи и да се предотврати падането, което позволява на домашен любимец свободно да тичат, да стихотворению и на разстояние.3. Устойчива на плъзгане подметка с отразяващи джапанки осигурява стабилност и сцепление, помага на любимата си куче безопасно да се ходи през нощта.4. Корпус обувки използва мрежест материал, който е мек и впитывающим пот.Гумената подметка е мека, износостойкая и нескользящая, лека и удобна в чорап.5. С напълно отворен дизайн, можете да поставите краката си на вашия домашен любимец директно в него; освен това, регулируеми колани могат да гарантират, че обувките не е лесно да се падне.Спецификация : Тип на продукта : PET Shoes Material : Каучук + мрежа Предпоставка Списък : 4 x обувки за домашни любимци Забележка : 1. Моля, позволете 0.3‑0.5 см/ 0.1‑0.5 грешка се дължи на ръчно измерване.3. При измерването се уверете, че краката на куче струва нормално, не натиснете и не дърпайте краката си напред.Отзад се измерва само позицията, в която месо възглавница прикрепена към земята.4. На по-горе размер обувка-това е вътрешна дължина кучешки обувки, то има дължина, подходяща за кучешки крака.Например, вътрешната дължина на обувката на размер 4,5 см/ 1,8 инча, който е подходящ за кучета с дължина на стъпалото 4-4,5 см/1,6‑1,8 инча.

Повече информация

Item Type:
Pet Shoes
Material:
Rubber + Mesh
Package List:
4 x Pet Shoes :
1. Please allow 0.3‑0.5cm/ 0.1‑0.5in error due to manual measurement.3. When measuring, make sure that the dog's feet stand normally, do not press down or pull its feet forward. Only the position where the meat pad is attached to the ground is measured in the back. :
4. The above shoe size is the inner length of dog shoes, that is, the length suitable for dog feet. For example, the inner length of shoes of size 4.5cm/ 1.8in, which is suitable for dogs with foot length of 4‑4.5cm/1.6‑1.8in. :

Най-добри оферти в категория