• Новинка
Мебелни нивелиры - Регулируеми, Пухкава подплата, за масата, стола и краката на мебелите-12 опаковки със здрава метална Т-образна гайка-Заредете с резба Мебелни вода?

Мебелни нивелиры - Регулируеми, Пухкава подплата, за масата, стола и краката на мебелите-12 опаковки със здрава метална Т-образна

BGN 20.72
Сума
Налично за поръчка

✅ РАЗМЕРИ И ДЕТАЙЛИ-Подът е с диаметър 1 инч.Размер на резби-1/4-20, а дължината на конеца-един инч.Тайният филц с дебелина 1/4 инча.Всеки выравниватель може да се регулира на 3/4 инча височина.Минимална височина : 0.5 инча.Максимална височина : 1,25 инча. ✅ ЗАЩИТА-НАДЕЖДНОСТ, КАЧЕСТВО и УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ са на първо място в ума си при производството на този продукт.Този продукт се препоръчва от производителите на мебели и монтажниками.Войлочное дъното с висока плътност осигурява защита от драскотини и следи по пода, а също така плавно и тихо плъзгане на дърво, плочки и линолеум. ✅ ВСЯКА ПОКУПКА ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си-Това е опаковката от 12 мебелни изравняване на крака.Всеки пакет ще включва 12 мебелни нивелировщиков с войлочными дъна, както и 12 тежки Т-образните гайки за монтаж. ✅ HEAVY DUTY-всеки крак balancer може да издържи до 100 килограма.При инсталиране мебел с четири крака сега могат да издържат до 400 кг на тегло.Пухкава дъна са здраво залепени за выравнивателю и не дойде при скольжении или преместване на мебели, като обикновени пухкава лапа.Самият филц е с висока плътност, здравина и издръжливост. ✅ 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - ние сме сигурни, че ще останете доволни от покупката на този продукт.Ако по някаква причина да не го направите, просто върнете стоката в рамките на 30 дни от датата на покупката, и ние с радост ще ви възстановим пълно възстановяване на парите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория