• Новинка
Мрежа въже коноп, Мрежа за сигурност на бебето, Мрежа се катери Деца На Открито, Ширити декорация на Стената, Покрита/На Открито Мрежа Въже коноп на Тавана на Декора?

Мрежа въже коноп, Мрежа за сигурност на бебето, Мрежа се катери Деца На Открито, Ширити декорация на Стената, Покрита/На Открито

BGN 32.40
Сума
Налично за поръчка

★ Диаметър страховочного на въжето 8 мм, разстояние нето 12 вижте Нашата конопляная окото може да се регулира в съответствие с вашите нужди. ★ Мрежа въже пънчето, голяма мрежа дърпа, двойна игла тъкани на ръка мрежа, която прави мрежата силна устойчивост на удар, професионални възли, multi-core плете, прави веревочку по-силен. ★ Веревочная мрежа, подходящи за двуетажни легла, проследяването стъпки пълзи, препятствия, защита от кражба, преградни стени, защитни мрежи, парапети, стълбища, балкони, защита на растенията, детски градини, паркове за отдих, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени и т.н., Може да се използва за защита на безопасността на вашето дете. ★ Защитна мрежа защитава сигурността на децата, умерено меко, издържа 300 кг, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, по-дълъг живот, трайна. ★ Ако желаните цветове и размери тук, можете да щракнете върху нашият магазин, за да видите повече видове, или се свържете с нас по електронната поща.

Повече информация

Най-добри оферти в категория