• Новинка
Рафтове За Съхранение Отвертки, монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Отвертки Метална Кука Работилница Кутия За Съхранение на Инструменти за Съхранение н?

Рафтове За Съхранение Отвертки, монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Отвертки Метална Кука Работилница Кутия За Съхранение

BGN 17.75
Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】е Изработен от неръждаема стомана, с висока твърдост, висока устойчивост, не е лесно да се счупят. 【Галванизирана повърхност】галванизирана Повърхност, гладка и без чеп. 【Функция за съхранение на】Рафтове за съхранение на хардуерни инструменти идеален за съхранение на отвертки. 【Добра кутия за съхранение на】Идеалният инструмент хардуер рафтове за съхранение на инструменти за гараж и работилница. 【3-5 кг товароносимост】3-5 кг товароносимост, може да постави някои по-малки хардуерни инструменти.Спецификация : Тип елемент : Отвертка Рафтове за съхранение Материал : стомана Повърхност : Поцинкована Натоварване : 3-5 кг Размер : Approx. 380mm / 15in Обхват : Отвертка и т.н. Списък на пакета : 1 х Отвертка Рафтове за съхранение.

Повече информация

Item Type:
Screwdriver Storage Rack
Material:
Steel
Surface:
Galvanized
Load:
3-5kg
Size:
Approx. 380mm / 15in
Scope of Application:
Screwdriver, etc.
Package List:
1 x Screwdriver Storage Rack :

Най-добри оферти в категория