• Новинка
Oumefar Азбука Писмо Стомана Умре Удар Мухъл Номер Метал Удар Печати Инструмент за 9 бр. за Бижута от Кожа, Дърво Пробиване(6 мм-#4)

Oumefar Азбука Писмо Стомана Умре Удар Мухъл Номер Метал Удар Печати Инструмент за 9 бр. за Бижута от Кожа, Дърво Пробиване(6

BGN 32.31
Сума
Налично за поръчка

¡_BOS_ ТОЧНИЯ РАЗМЕР¡¿ Инструмент за пробиване на метални щанци притежава изискан изработка, издръжлив корпус и е с много точни размери и изящно преработени букви и цифри, което ви носи едно уникално преживяване. ¡_BOS_ ТОЧНИЯ РАЗМЕР¡¿ Инструмент за пробиване на метални щанци притежава изискан изработка, издръжлив корпус и е с много точни размери и изящно преработени букви и цифри, което ви носи едно уникално преживяване. ¡_BOS_EASY TO USE¡¿ Инструмент Metal punch stamps е уникален по дизайн, а правилният печат и посоката може лесно да се намери по размер на гравиране и разпознават буквите.Той е много подходящ, за да се използва, мисля, че той много ви харесва. ¡¾ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ИНСТРУМЕНТИ¡¿ Метален перфоратор штампует инструмент с добро качество и е много професионален кожен инструмент.Може да се използва върху твърди и корк, повечето метални, алуминиеви и пластмасови повърхности, много подходящ за майстори, художници и любители. ¡_BOS_DURABLE¡¿ Метален перфоратор штампует инструмент е изработен от висококачествена инструментална стомана и използва дифференциальную термичната обработка, общо умения, изтънчен, с висока производителност и висока износоустойчивост, издръжливост и дълголетие. ¡_BOS_PRACTICAL¡¿ Инструмент за пробиване на метални клишета е с добро качество и много практични функции.Може да се използва върху кожата, дърво, мед, месинг, алюминии и мека стомана.Може да се използва в продължение на дълго време, и лесно да боли.

Повече информация

Най-добри оферти в категория