• Новинка
Поставка за грамофонни плочи, стойка за съхранение на грамофонни плочи,здрав багажник за албума, може да съхранява до 100 lp, гладка матова черна метална поставка,под?

Поставка за грамофонни плочи, стойка за съхранение на грамофонни плочи,здрав багажник за албума, може да съхранява до 100 lp,

BGN 31.89
Сума
Налично за поръчка

♬ ♬ ♬Must-Have for A Long Time Records Collector. ♬ ♬ ♬Елегантно решение за съхранение на данни : нашият винил титуляр ще ви предостави възможност за показване на всички винили, които, може би, пылились в трезора и сега те гордо изложени на показ в хола, директно до вашия плеър.Ние дори добавили силиконови облицовки за предотвратяване на драскотини.За разлика от традиционния стеллажа за изложбата на стоки и притежателя на плейъра е като книжовно стеллажом, така и модерна обстановка, много литературни, може да се използва за украса, фотографиране и специално на изкуството. ♬ ♬ ♬Компактно и функционално съхранение на данни : Лека преносима стойка за записи с минимална площ-16x13x14 инча.Затова ние ви предлагаме този прост многофункционален албум, който също може да се използва за съхранение на списания, документи и т.Висок клас дизайн и модерен естетичен добър външен вид с отлична концепция , чудесна алтернатива на пощенска кутия за записите, рафт за записи или кутия за съхранение на записите.плочи имат тенденция да падне, ако притежателят не е изпълнен☚▲ Винил колекция, малки и големи, се нуждаят в нашия багажник за записи, вместо купчина на земята или на стойка за записи има определеното красиво място. Ние предлагаме високо качество, лесни за използване офис / домашни притежателите на файлове със стилен дизайн за увеличаване на вашето местоположение. ☊ ☊ ☊ ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ СОБСТВЕН ТОЧНО СЕГА, 100% БЕЗ РИСК! - Ние се гордеем с качеството и дизайна на нашите щандове за грамофонни плочи.Ценят класически плочи - много хубаво нещо, ако семейството е пълен маркиране на грамофонни плочи, тогава ще отделите много време, когато искате да намерите рафтове за грамофонни плочи, тогава ще бъде много недоволен, нали?Ако вашият дневник, писма и документи объркващо в дома си, тя ще ви донесе много дразнещо настроение, а ефективността на предмети в къщата също така допринася за подобряване на личното настроение.Той също е много лесен за поддържане и почистване. ▲☛Работи перфектно при попълване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория