• Новинка
NIKOLINA Бейб Utility Tool Belt, Твърда Водоустойчива Двойна Чанта за инструменти от плат Оксфорд за Дърводелец, Електротехник и Градинарство.

NIKOLINA Бейб Utility Tool Belt, Твърда Водоустойчива Двойна Чанта за инструменти от плат Оксфорд за Дърводелец, Електротехник

BGN 19.99
Сума
Налично за поръчка

ИЗДРЪЖЛИВ и ТРАЕН : Изработен от ултра силна, упорит до спукване 600 D двойна водоустойчива оксфорд за допълнителна здравина и дълъг експлоатационен срок, ние сме положили допълнителни усилия, във всеки един бод. НЯКОЛКО ПАРАЛЕЛНИ ЛИНИИ : дръж си на чукове, рулетка, електрически ленти и други инструменти добре организирани.Този калъф може да изглежда малък, но в него може да се побере почти цялата кутия с инструменти. ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ е за електротехници, дърводелци, майстори, сервизи, техници, механици, водопроводчици, гипсокартонщиков, градинари, заварчици и майстори и т.н., Тази чанта за инструменти ще ви помогне да организира добре си инструменти и подобряване на ефективността на работа. ?Приложената каишка : позволява ви да лесно да се мотае чанта с инструменти на колана или около кръста.Ако вие не носите колан с работни панталони, никакви проблеми-ние сме добавили в комплект регулируем колан на кръста. ЛЕСНО е да се ГРИЖИ : разбира се издържа на замърсявания и петна и лесен за почистване с вода и сапун, ако е мръсно.Вид спорт : Ветроходство.Име на отдел : unisex.Product Details : Материал : 600 D Double Oxford Cloth Color : Black, Green Size : 205 * 120 * 145 Мм Брой джобове : 7.

Повече информация

Най-добри оферти в категория