• Новинка
Маса Сгъваема Околовръстен Обтегач Паста Метална Поставка за Мобилен Телефон,Преносим Изкачване Подходящ за Мобилен телефон, Компютър Мързелив стойка (розово, ед?

Маса Сгъваема Околовръстен Обтегач Паста Метална Поставка за Мобилен Телефон,Преносим Изкачване Подходящ за Мобилен телефон, Компютър

BGN 29.28
Сума
Налично за поръчка

✤Неограничена свобода многоугольного на въртене,обръща и сгъването на 180°, въртене на въртящия се плот на 360°, по-гладко и удобно. ✤Повърхност е плоска и не може да бъде наклонена надолу,0,35 см над камерата,а камерата е увеличена, за да се предотврати появата на драскотини. ✤Да може да се използва с магнитен всасыванием,той може да промени навигацията на автомобила в рамките на няколко секунди,за увеличаване на шасито,отговарят на силно клею,здраво да се държа,да карам извън пътя и все още стои високо. ✤Проста,но не е лесна, околовръстен обтегач може да се променя за секунди,които можете да носите със себе си.Ъглите са заоблени и полирани,а процес, метални покрития износостойок и не избледнява. ✤Универсален за мобилни телефони и таблети,поддържа различни размери на мобилни телефони,калъфи за мобилни телефони и таблети,просто залепете фолио на задната част на обекта, който ще се използва.

Повече информация

Най-добри оферти в категория