• Новинка
XCQ Чанта За изследване на Урината за многократна употреба Писоар Притежателя на Урината за Незадържане на Урина Spillproof Преносим Торба За Събиране на Урина за стари ?

XCQ Чанта За изследване на Урината за многократна употреба Писоар Притежателя на Урината за Незадържане на Урина Spillproof Преносим

BGN 74.56
Сума
Налично за поръчка

* Използва се широко на дъвка, много добра еластичност, този притежателя на урината панталони не е деформиран лесно и е подходящ за различни групи на талията.За многократна употреба, лесно миещи се. * Преносим, множество и лесно моющаяся, мека латексова черупката може да расстегиваться за грижи, лесно се почистват. * Чудесен конектор за грижи за хора с нарушена мобилност, честота на уриниране и изпитват трудности с посещение на банята, той е също много подходящ за пътуване и къмпинг. * Събиране на урината като висококачествен силиконов материал, с висока степен на гъвкавост, приятелски към кожата, санитарен и здрави.* Интелигентен дизайн е много подходящ в чорап и удобен за инсталиране в пикочния канал.

Повече информация

Най-добри оферти в категория