• Новинка
Brteyes Телескопичен Държач За Мивка, Регулируеми Органайзер За Кухненски Мивки,Телескопичен Багажник За Съхранение на Мивки, Държач За Сапун, Органайзер За Мивки, Ин?

Brteyes Телескопичен Държач За Мивка, Регулируеми Органайзер За Кухненски Мивки,Телескопичен Багажник За Съхранение на Мивки,

BGN 10.04
Сума
Налично за поръчка

2. Създаване на здравословна околна среда и я държи суха.Дренажна тава, на дъното на издълбан.Дренажни отвори, разпределени равномерно.Лесно се натрупват вода, да се улесни отводняването. 5. Могат да се използват за съхранение на кухненски парцали, гъби, стоманени топки за да се гарантира чистота на плота.Тя може да се използва за съхранение на хавлиените кърпи и сапун. 3. Комплект телескопична шкафове за мивки включва сливное основа и 2 стелажи се използват за окачване на кърпи, за да кърпа остава суха и вентилирани.Вие също така ще получите 2 силиконови четки.Комплектът е лесен за инсталиране, лесно се обработва и почиства. 4. Размер 32*6*27 см/12.5*2.5*10.6 инча съответно.Материал PP-дебел, с добра носеща способност, не е деформиран лесно и не ръждясва. 1. Часова мивки може да отговори на различните нужди.Благодарение на телескопичната конструкция дължина може да се регулира в съответствие с различни размери на резервоара.Това могат да бъдат магазина четки, кърпи, парцали, почистващи препарати и т.н. Основни моменти : 1. Стойка за мивки може да отговори на различните нужди.Благодарение на телескопичната конструкция дължина може да се регулира в съответствие с различни размери на резервоара.Това могат да бъдат магазина четки, кърпи, парцали, почистващи препарати и т.н. 2. Създаване на здравословна околна среда и я държи суха.Дренажна тава, на дъното на издълбан.Дренажни отвори, разпределени равномерно.Лесно се натрупват вода, да се улесни отводняването.3. Комплект телескопична шкафове за мивки включва сливное основа и 2 стелажи се използват за окачване на кърпи, за да кърпа остава суха и вентилирани.Вие също така ще получите 2 силиконови четки.Комплектът е лесен за инсталиране, лесно се обработва и почиства.4. Размер 32*6*27 см/12.5*2.5*10.6 инча съответно.Материал PP-дебел, с добра носеща способност, не е деформиран лесно и не ръждясва.5. Могат да се използват за съхранение на кухненски парцали, гъби, стоманени топки за да се гарантира чистота на плота.Тя може да се използва за съхранение на хавлиените кърпи и сапун.Описание : Размер : Свиване : 32*27*6 см Разширение : 45*27 смМатериал : пластикупаковка в пакет : 1*Мивка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория