• Новинка
Спойка на Върха на Желязо, Без да е Виртуална Заваряване Дълъг Срок на експлоатация Висока устойчивост на топлина 900 м Спойка на Върха на Желязо, Бессвинцовая Завар?

Спойка на Върха на Желязо, Без да е Виртуална Заваряване Дълъг Срок на експлоатация Висока устойчивост на топлина 900 м Спойка

BGN 9.35
Сума
Налично за поръчка

Този съвет паяльника е подходяща за заваръчни апарати, изискващи големи количества калай, като голяма площ за заваряване, дебели терминали, големи заваръчни площадки и т.н. Съвет паяльника идва с бързото изгаряне и дълъг живот, лесно оловянным без да е виртуална заваряване.Екологичен съвет паяльника с помощта на олово?Свободна боя с висока устойчивост на топлина, по-подходяща за олово с висока температура на топене?Безплатна запояване.Изработен от висококачествен латунного материал, който притежава висока якост на натиск, добра устойчивост и по-твърда структура. Съвет паяльника 900 M е лесен за използване, безопасен за защита на чувствителни компоненти, лек, така че е лесно да носят със себе си.Функция : 1. Съвет паяльника идва с бързото изгаряне и дълъг живот, лесно оловянным без да е виртуална сварки2. Екологичен съвет паяльника с използване на безоловни бои, с висока устойчивост на топлина, по-подходящ за безоловен запояване с висока температура плавления3. Този съвет паяльника е подходяща за заваръчни апарати, изискващи големи количества калай, като голяма площ за заваряване, дебели терминали, големи заваръчни подложки и т.н. 4.Изработен от висококачествен латунного материал, който притежава висока якост на натиск, добра устойчивост и силна структурой5. 900 M спойка на върха на желязо е лесен за използване, безопасен за защита на чувствителни компоненти, лек, така че е лесно переноситьспецификация : Тип на продукта : Спойка iron наконечникматериал : Латуньмодель : 900 MT3.2 DSpecifications : 10 Pcs Package Списък : 10 x спойка на върха на желязо.

Повече информация

Най-добри оферти в категория