• Новинка
HLMOptimo Акрилни Разделители Рафтове,Идеални за Шкафове Кухня, Спалня, Шкафове, Стелажи, Разделители за организиране на Дрехи, книги,Кърпи и шапки, Портмонета,Дебели Д?

HLMOptimo Акрилни Разделители Рафтове,Идеални за Шкафове Кухня, Спалня, Шкафове, Стелажи, Разделители за организиране на Дрехи,

BGN 23.99
Сума
Налично за поръчка

Всеки разделител е с височина 8 см и дълбочина 12 см .Костюм за рафтове с дебелина до 0,75-0,95 инча(моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че над тази дебелина може да доведе до разкъсване).ние използвани висококачествени материали,за да се уверите, че разделители за рафтове притежават силна гъвкавост, не се притеснявайте, че те пренебрегнете космически в рамките на определения диапазон.Отличен за офис, за да сложи в ред бележка книги, класьори или книга; Използвайте в занаятчийски помещения, за да запази принадлежност на мястото си; Освен това, можете да го използвате и за кухненските помещения или килери, за да запази храната организирана и организирани. и чист.Ще ви помогне лесно да се разделят на широки рафтове,за да сгънете като дрехи,пуловери, кърпи,чанти, одеяла и спално бельо в чист висока купчина, а и ще ви позволи да разделите една и съща рафт на различни функционални зони.Срок за шкафове, шкаф, лавица за книги, за разлика от метална жица шкаф полк разделител,нашите дивдеры нямат остри ъгли,той не ще надраскат вашите рафтове.И не е нужно да инсталирате инструмент!Просто се плъзга директно на вашата шелф!.Край на проекта отделя 3/16"(Това е добре, за да запази дебелина, моля,не се опитвайте преса, в противен случай ще доведе до разликата), и интересите на рафтове с дебелина от 1/2" до 3/4", ако го използвате в гардероба си, а след това трябва да се помисли,може ли вашият кабинет напълно да затвори вратата,Но проверихме, че нашите разделители се прилага в повечето гардероби. 1. Разделители рафтове за шкафове Тези разделители добре са работили за разделяне на обувки,кърпи,дънки,пуловери,футбол потници, бейзболни шапки,панталони за йога,спортни облекла,одеяла, джобни книги и много други!Направете така, че вашият полк гардероб изглеждаше спретнато и чисто, и вие ще можете да оформите спално бельо-високи, отколкото когато и да било, не опрокидывая го и не преплетени с други дрехи! 2. Разделители рафтове за кухненски шкаф Разделете кухненски шкаф за различни функционални зони, като зона за подправки, зона за съхранение на храни и т.н. Спестете време и усилия за намиране на правилните съставки и продукти в шкафовете. 3. Разделители рафтове за една етажерка е Много файлове и книги, хаотично подредени заедно в кабинета или офиса си, се принуждават да не намерите това, което търсите?Не се притеснявайте, да ги отделят с помощта на нашите кристално чистите акрилни разделители.Нека споделят едни и същи неща са в една област, вече не е нужно да ги търсят навсякъде!

Повече информация

Най-добри оферти в категория