• Новинка
5шт Лост Гайка Конектор,Тел Конектор Блок Чиста Мед,Бърз Гама от Компактно Връзка,за Двигатели, Електрически контрол на източници на храна, Домакински уреди(PCT-42)

5шт Лост Гайка Конектор,Тел Конектор Блок Чиста Мед,Бърз Гама от Компактно Връзка,за Двигатели, Електрически контрол на източници

BGN 7.03
Сума
Налично за поръчка

【КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 Обвивка е изработена от найлон PA66, който притежава огнестойкостью и висока температурна устойчивост, намаляване на потенциалните рискове за сигурността.Проводник е покрит с чист мед, който е с висока проводимост, устойчиви на корозия. 【КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ】- 1. Отворете обвивка на проводници на 9-10 mm. 2. Завийте оранжевия дръжката на 90°, след което поставете тел.3. Натиснете лоста за затваряне на скоба.4. Използвайте електрическа писалка, за да се провери, завършен ли е връзка. 【EASY TO ТЕЛ】- Този конектор бързо и лесно да се свързва, трябва само да натиснете лоста нагоре и поставете гола носа и горната част на тел,а жак има вградена пружинную ключалката от неръждаема стомана, която има силна гъвкавост и не е лесно пада. 【ПРИЛОЖИМО ОБЗАВЕЖДАНЕ】- Този жак се използва широко в електрически съединения за двигатели, електрически органи за управление, източници на храна, уреди, машини и т.н. 【Професионално СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ】- Ние гарантираме,че продуктът е 100% чисто нова.Моля, не се колебайте да се свържете с нас,ако имате някакви проблеми с нашите слот, след това ще положим всички усилия, за да ги решим за вас, и ще ви даде задоволителен отговор.Функция : 1. Корпусът е изработен от найлон PA66, който притежава огнестойкостью и висока температурна устойчивост, намаляване на потенциалните рискове за сигурността. 2. Проводник е покрит с чист мед, който е с висока проводимост, устойчивост на корозия и ръжда. 3. Конектор има вградена пружинную ключалката от неръждаема стомана, която има силна гъвкавост и не е лесно пада. 4. Този конектор бързо и лесно да се свързва, трябва само да натиснете лоста нагоре и поставете гола носа и горната част на тел. 5. Този конектор широко използвани в електрически съединения за двигатели, електрически служби, захранване, домакински електроуреди, оборудване машина, etc.Как да използвате : 1. Отворете обвивка на проводници на 9-10 mm. 2. Завийте оранжевия дръжката на 90°, след което поставете тел. 3. Натиснете лоста за затваряне на скоба. 4. Използвайте електрическа писалка, за да се провери, завършен ли е връзка.Спецификация : Тип деталя : Съединител ядки лост Приложимо тел : Подходящ за тежък тел 0.08-4.0mm2/ AWG28-12, гъвкави кабели 0.08-2.5mm2/ AWG28-14 Расклассифицированное напрежение ток : 250 V/4 KV Расклассифицированный ток : 32 A Номинална мощност : 7 KW Материал на продукта : Мивка : Flame-Забавители на КОМПЮТРИ Вътрешен : PA Саботаж Бар : Електролитно мед (луженая на повърхността) Пружина : никел-хромовая легированная стомана Осъществяване Списък : 5 x Конектор.

Повече информация

Item Type:
Lever Nut Connector
Applicable Wire:
Suitable for Hard Wire of 0.08-4.0mm²/ AWG28-12, flexible wire of 0.08-2.5mm²/ AWG28-14
Rated Voltage:
250V/4KV
Rated Current:
32A
Rated Power:
7KW
Product Material:
Shell:
Flame-Retardant PC
Internal:
PA
Diversion Bar:
Electrolytic Copper (Tinned on Surface)
Spring:
Nickel-Chromium Alloy Steel
Package List:
5 x Connector :

Най-добри оферти в категория