• Новинка
HZXVOGEN Многофункционален МИГ Заварчик 110 В На 220 В 185А с Цветен LCD дисплей IGBT Инвертор МИГ MMA Асансьор TIG Stick Газова смес от Газове безгазовый Поток Прахово тел Твърдо Яд?

HZXVOGEN Многофункционален МИГ Заварчик 110 В На 220 В 185А с Цветен LCD дисплей IGBT Инвертор МИГ MMA Асансьор TIG Stick Газова

BGN 204.79
Сума
Налично за поръчка

★ НАЙ-ГОТИНИТЕ И ПРИЯТЕН МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЗАВАРЧИК - HZXVOGEN mig185ⅱwelder идва с цветен LCD дисплей, който прави параметър настройка е много лесно за четене.Много лесно и удобно, за да изберете режим на заваряване, като кликнете на бутона "Избор".След избора на правилния ви режим, той светва съответния цвят. ★ ФУНКЦИЯ на МИГ - HZXVOGEN mig185ⅱwelder поддържа газ, разход на газ и безгазовую функция.Този заварчик може да работи с заваръчна тел 0,8/1,0 mm, за заваряване на заготовки с дебелина 1 мм-8 мм. При регулиране на тока скорост на кабели и изходното напрежение автоматично ще бъдат договорени.Малък скок, дълбока вана и плавно подаване на телта ви донесе красив заваряване шев. ★ ФУНКЦИЯ ПОВДИГАНЕ TIG - Може да се използва волфрам 1.6 мм на 2.4 мм за заваряване, с дебелина 1-6 мм. Може заварка нержавеющую стомана.Ако трябва да използвате функцията за tig lift, ще имате нужда от записващо устройство WP-17 V tig.Моля, обърнете внимание, че горелката WP-17 V tig не е включена в комплекта. ★ ФУНКЦИЯ на ММА - ток 22 ~ 185 ампер.Може да се готви 2.5/ 3.2/4.0 мм електрод.Той може да готви, дебелина 2-12мм.Много е лесно да се удари в дъга, малко пръски, стабилен ток и добра производителност. ★ ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА - Този на заварчика може да работи както на 110В, така и на 220 V."СИМ" "ЗИГ" е предназначен за двойна импулсна функция, но този заварчик, не разполага с тази функция.Моля, не обръщайте внимание на тях.

Повече информация

Най-добри оферти в категория