• Новинка
1 бр. шестостенни Покритие на Съединителя на Вала на Двигателя Прикачване 18 мм, Дължина 12 мм Диаметър на Вала на Съединителя с винтове и гаечен ключ за RC модели на дв?

1 бр. шестостенни Покритие на Съединителя на Вала на Двигателя Прикачване 18 мм, Дължина 12 мм Диаметър на Вала на Съединителя

BGN 5.19
Сума
Налично за поръчка

Съединител на вала е изработена от плакировочного желязо,устойчив на корозия и прецизно фино производство, дълъг експлоатационен срок.Може да се използва в модели на самолети лодки, робот,RC modelmotor и т.н., Размер : бленда : 6 мм; външен диаметър : 12 мм; Дължина : 18 мм. Гъвкавост свързващ вала облекчава напрежението между двигателя и приводными компоненти.Лесно се инсталира там, където в противен случай е изисквало да капиталовата демонтаж.Особености : на Съединителя вала е изработена от плакировочного желязо,антикорозионна и висока инжекция тънка работа, дълъг живот.Може да се използва в играчка электромобиля, робот,радиоуправляемом моторе и т.н. Лесно се инсталира там, където в противен случай е изисквало да капиталовата демонтаж.Гъвкавост свързващ вала облекчава напрежението между двигателя и приводными компоненти.Технически характеристики : Материал : Плакировочное желязо.Цвят : Месинг.Пратката включва : 1 бр. на Съединителя на вала.

Повече информация

Най-добри оферти в категория