• Новинка
Чанта за хранене Socobeta с прозрачен появата на Сигурен и Не канава запечатване на торбичката за различни вакуумни машини(35500cm дебели дебели точки)

Чанта за хранене Socobeta с прозрачен появата на Сигурен и Не канава запечатване на торбичката за различни вакуумни машини(35500cm

BGN 36.88
Сума
Налично за поръчка

Компресиран чанта за съхранение на хранителни продукти, безопасен и нетоксичен с прозрачен външен вид.Компресиран чанта за съхранение на хранителни продукти, безопасен и нетоксичен с прозрачен външен вид.Чанта за запечатване на храна Singleside канава канава, подходящ за различни вакуумни машини.Изработен е от хранителен материал PA + PE, сигурността и качеството са гарантирани.Широко приложение, изолиран от кислород, влага и за съхранение на хранителни продукти.От едната страна е гладка, а другата с дебелото точка, удобен и лесен за използване.Функция : 1. Чанта за запечатване на храна Singleside канава канава, подходящ за различни вакуумни машини.2. Направен е от материал на качеството на храната PA + PE, сигурността и качеството са гарантирани.3. Широко приложение, едно изолирано от кислород, влага и за съхраняване на храна.4. Претъпкана чанта за съхранение на хранителни продукти, безопасна и нетоксичная с прозрачен външен вид.5. От едната страна е гладка, а другата с дебелото точка, удобен и лесен за използване.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Канава герметизирующий мешокматериал : PE + PAColor : от Едната страна е гладко, а другата с dot Style : Дебели точка, пункция resistant Feature : Подходяща за микровълнова отопление, готвене, охлаждане, замразяване могат да Издържат на температури : 20℃~110℃размери на продукта : прибл. 25 x 500 см / 9,8 x 196,9 инча, 30 x 500 см / 11,8 x 196,9 инча, 35 х 500 см / 13,8 x 196,9 инча (опция)Тегло : прибл. 250g350g / 8.8oz12.3oz кръст Бод Пакет Списък : 1 ролка x Хранително-вкусовата герметизирующий чанта.

Повече информация

Най-добри оферти в категория