• Новинка
Жидкостная краен, сейф сигурна Капацитет 5 мл Компактна Преносима Малко Краен за Проекти Занаяти за научни експерименти за дома(черен)

Жидкостная краен, сейф сигурна Капацитет 5 мл Компактна Преносима Малко Краен за Проекти Занаяти за научни експерименти за дома(черен)

BGN 23.52
Сума
Налично за поръчка

капацитетът на 5 мл : всяка краен маркирани от 1 мл до 5 мл, а измерената стойност вытравлено пластмаса, който не е лесно да се измие.Лесен за почистване : Течна вливане може да се използва за измиване в миялна машина, може да се почиства с топла сапунена вода, лесно за почистване.Област на приложение : Течна вливане може да се използва за научни експерименти, бои и лепило, за декорация на хранителни продукти, етерични масла, проекти на декоративно-приложното изкуство.Сигурен и надежден : Жидкостную вливане може да се използва с прессформами хранене прави лесно да се направи една пъстра и вкусна храна.Силиконов материал : Течна краен изработени от силикон и може да се използва безопасно за храни и течности.Функция : 1. СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ : Течна краен изработени от силикон и може да се използва безопасно за храни и жидкостей2. КАПАЦИТЕТЪТ на 5 мл : Всяка краен маркирани от 1 мл до 5 мл, а измерената стойност вытравлено пластмаса, която лесно се измие 3. ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Жидкостную вливане може да се използва за почистване на миялна машина, вливане може да се почиства с топла сапунена вода, лесен за clean4. СИГУРЕН и НАДЕЖДЕН : Жидкостную вливане може да се използва с прессформами хранене прави лесно да се направи цветастую и вкусна храна 5. Област на приложение : Течна краен може да се използва за научни експерименти, боя и лепило, за декорация на хранителни продукти, етерични масла, декоративно искусствАспецификация : Тип на продукта : Течност краен Материал на продукта : силиконов Общата дължина на продукт : прибл. 120 mm/4.7 инча (ръчно измерване, има малка грешка)Определяне : краен, използвани в бижута направи си САМ", за равномерно запълване на лепило под формата на бижута направи си САМ Списъка с пакети : 2 x liquid краен Забележка : Ръчно измерване, има малка грешка.

Повече информация

Item Type:
Liquid Dropper
Product Material:
Silicone
Product Total Length:
Approx. 120mm/4.7in (manual measurement, there is a little error)
Purpose:
the Dropper Used in DIY Jewelry Products, to Evenly Fill the Glue in the Mold of DIY Jewelry
Package List:
2 x Liquid Dropper  :
Manual Measurement, There is a Little Error :

Най-добри оферти в категория