• Новинка
Голям Размер на Горещо Лепило с Пистолет, Бързо Загряване 500 W Висока Мощност-Пълен Размер Професионален Разтапят Лепилен Пистолет Комплект с 10шт 0.43x5.9 Премиум Лепи?

Голям Размер на Горещо Лепило с Пистолет, Бързо Загряване 500 W Висока Мощност-Пълен Размер Професионален Разтапят Лепилен Пистолет

BGN 87.99
Сума
Налично за поръчка

【БЪРЗО загряване】-500 W висока мощност и подобрена система за отопление правят го само 30s - 2 минути, за да се затопли и напълно готов за работа. 【МЕД дюза】-Дюзата на пистолета, изработени от чист меден материал, тя е наистина добра производителност за течове и лепило с помощта на владеене. 【ПРОФЕСИОНАЛНО лепило с пистолет】-Със супер висока мощност на системата за отопление и солидна изработка, той се нагрява бързо и остава висока температура в продължение на дълго време, идеален за индустриални тежки работи. 【БЕЗОПАСЕН И ЕФЕКТИВЕН】-С високотехнологични нагревателен елемент PTC, той може да загрява много бързо, и с инженеринг клас пластмаса корпус лепкав пистолет, много безопасно да се използва този продукт за всички. 【ДОБЪР ДИЗАЙН】-Лек, лек спусъка, гумено покритие за по-лесно почистване, подвижна поставка за поддържане на пистолет стабилна и вертикална _BOS_ Това е идеалното лепило за домашни, офис и училищни поделочных проекти, включително метал, дърво, стъкло, карта, плат, пластмаса, керамика и така нататък.ДОБЪР ИНСТРУМЕНТ-ТОВА Е ТОЗИ, КОЙТО Е БЕЗОПАСЕН.Безопасност за Оценка : 10/10 Ние се отнасяме много сериозно към всеки детайл, за да се осигури най-добрия опит на всеки клиент.Функции 1. Загрява бързо, само трябва да 30s ~ 2mins, без загуба на време, подобряване на ефективността на работа.2. С максимална мощност от 300/400/500 W, тя е мощна производителност, подходяща за всички видове работи.3. Идва с метален държач, за да помогне за стабилизирането на лепилен пистолет в употреба и след употреба.4. Това е голям лепилен пистолет с размери : 10,5 х 7,9"(270x200 мм).Не се препоръчва да се използва от децата.Спецификации Модел : BS758 Цвят : зелено/жълто Материал : първокласен пластмаса Материал накрайник : мед Диаметър на отвора на дюзата : 0.08" Номинално напрежение : 100-240 В Работна мощност : 300 W/400 Вата/500 W(AC) Диаметър на лепилен дръжки : 0.43"(11 мм) Използван лепило : 20 г~30 г/мин.Диапазон на приложение : За дома, занаяти, коледни подаръци, занаяти, удължаване на косата, опаковки, изделия от дърво, играчки и други индустрии.Опаковъчен лист, 1 x Лепило за пистолет 10 x Лепило на пръчки(0.43"x5.9") За доставка на : Начин на доставка Defaut - USPS(CN Post), обикновено доставката отнема от 7-10 дни, а понякога се задържа в продължение на няколко дни.Можете да следите поръчката си на официалния сайт на USPS.Моля, имайте предвид, че информацията за проследяване на достъпна в рамките на 3-5 дни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория