• Новинка
【2021 Обновен】 Wi-Fi Видео звънчева Камера, Ctronics 2K HD Акумулаторна Батерия за Безжичен звънец с wi-fi Перезвоном, Откриване на човек, Нощно виждане, 2-полосное Аудио Облак ?

【2021 Обновен】 Wi-Fi Видео звънчева Камера, Ctronics 2K HD Акумулаторна Батерия за Безжичен звънец с wi-fi Перезвоном, Откриване

BGN 79.99
Сума
Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. _BOS_ 100% Безжична връзка може да се достигне до по-широк ъгъл и не пропускайте нито един момент. 【Двупосочна аудио и двойни възможности за съхранение на】, Благодарение на вградения микрофон и динамиката той може да осигури по-ясна двупосочна аудио в реално време.Вие можете да видите, чуете и да говори директно чрез приложението Cloud Edge, когато има посетители.Междувременно, той предлага облачное памет и SD карта-до 128 GB, удобна за писане.Безжичен външен звънец също така поддържа предварително записани 30-секундное гласови съобщения, така че никога да не пропуснете нито един посетител, дори когато ви няма у дома.Забележка : с изключение на SD-картата. 【Водоустойчив IP66 и професионално обслужване】 Камера на крилото на звънене Wi-Fi интернет е водоустойчив IP66 с висококачествен обектив, може да се използва безопасно при всякакви климатични условия през цялата година, добре работещи дори при -4°F~122°F. Това е идеалният избор, за да се гарантира сигурността на вашия дом, офис, апартаменти.Камбанен звън може да се постави навсякъде.Нашата крайна цел е да отговарят на всеки един от нашите клиенти.Продуктът се предлага с гаранция от 18 месеца и доживотна техническа поддръжка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси за използване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория