• Новинка
E. R. Wagner Stem Пудра, развъртане, Полиолефиновое колелото, Като подхлъзване, Товароподемност 300 килограма, диаметър на колело 4, Широчина на колелото 1-3/8, Височина на зак?

E. R. Wagner Stem Пудра, развъртане, Полиолефиновое колелото, Като подхлъзване, Товароподемност 300 килограма, диаметър на колело

BGN 33.20
Сума
Налично за поръчка

Носещи приплъзване на колелата.Монтажни размери резьбового състав 1/2" - 13 x 1".Обща височина 4 7/8 инча.Товароподемност 300 кг.Довършителни пудра Цинк.E.R.Колела Вагнер ние разработваме начини да ги направи по-трайни и ефективни.Нашите инженери използват най-новите проектиране и инженерни технологии, за да остане в челните редици на нашата индустрия.Голяма част от пробиване, формоване и монтажа на изделията се извършва на собствените си сили, за да се гарантира спазването на най-строгите стандарти за качество.Освен това, нашите ролки и колела отговарят на насоките, определени от Института за производители на ролки и колела (ICWM), и имат сертификат NSF, където това е приложимо.Рицинусы E. R. Wagner ние се стремим да надминем очакванията.

Повече информация

Най-добри оферти в категория