• Новинка
Водоустойчива камера 21MP 1080P Подводни Цифров фотоапарат със Светкавица 2,8 инча LCD, Акумулаторна HD цифров фотоапарат(синя и 32G карта)

Водоустойчива камера 21MP 1080P Подводни Цифров фотоапарат със Светкавица 2,8 инча LCD, Акумулаторна HD цифров фотоапарат(синя

BGN 54.80
Сума
Налично за поръчка

【Характеристики】21mp(по подразбиране е 8) 1080p hd водоустойчив цифров фотоапарат, детска камера с 8-кратно цифрово увеличение и светкавица(в режим на снимки натиснете бутона на светкавицата един път, индикатор ще започне да мига, което означава, че светкавицата се зарежда.след това можете да го използвате.). 【16ft(5 M) Подводна камера】 Погружная до 10 метра в дълбочина за макс. сделка за гмуркане, плуване, гмуркане, сърфиране, акробатика на вълни, выбрасываясь на брега по време на празнични пътувания и други събития на открито. 【Многофункционален】Цифрова камера с 4 режима(режим на снимка/режим на запис на видео/режим на аудио/режим на възпроизвеждане) и 2,8-инчов LCD-дисплей.Поддръжка на автоспуска (опция : off/2 s/5s/10 s) и мулти-модула, може да направи 6 снимки постоянно. 【Вградена литиева батерия】Детска камера идва с акумулаторна батерия 1050 MAH и 32 G micro SD карта.Батерия, която може да се използва за около 80 минути с такси.Ние сме създали батерията и картата за вас, вие можете да я използвате директно след пълно зареждане. 【През целия услуга и гаранция】Ние обещаваме, 1 година гаранция, подмяна и връщане с задоволителен за обслужване на клиенти и предлагаме професионална техническа помощ, обхващаща всички въпроси.Купи с увереност. (★Забележка : Камерата е водоустойчива камера, така че дизайнът на слота за батарейных карти е по-компактен, по-трудно отваряне, от други камери, откриване изисква някои умения, се нуждае от помощ, моля свържете се с нас.).

Повече информация

Най-добри оферти в категория