• Новинка
Детски Риболовни Играчки, Звукови Ефекти Мелодия Риболов Игра Играчка за Деца от Почивка Играчки за Деца Над 3 години за настолни игри(син)

Детски Риболовни Играчки, Звукови Ефекти Мелодия Риболов Игра Играчка за Деца от Почивка Играчки за Деца Над 3 години за настолни

BGN 58.40
Сума
Налично за поръчка

Характеристики на музика, мелодия и звукови ефекти, идеални за подобряване на координацията на ръцете и очите.Специално разработени за малки деца, които играят, като помага за насърчаване на разпознават цветове и подобряване на двигателните умения.Идеален за игри, играчки-пъзели, сензорни играчки, ранно развитие, празнични играчки за деца, играчки за партито по случай рождения ден.Специално проектиран за деца на възраст над 3 години, за да играете, един прекрасен подарък, задвижвани от батерия 3шт АА (не са включени в комплекта), висока чувствителност.Ако ви харесва музиката, можете да го включите; в противен случай можете да я изключите, като безкрайно удоволствие на децата.Функция : 1. Характеристики на музика, мелодия и звукови ефекти, идеални за подобряване на координацията на ръцете и очите.2. Специално разработени за малки деца, които играят, помага за насърчаване на разпознаване на цветове и подобряване на двигателните умения.3. Ако ви харесва музиката, можете да го включите; в противен случай можете да я изключите, като безкрайно удоволствие на децата.4. Идеален за игри, играчки-пъзели, сензорни играчки, ранно развитие, празнични играчки за деца, играчки за партито по случай рождения ден.5. Специално проектиран за деца на възраст над 3 години, за да играете, един прекрасен подарък, задвижвани от батерия 3шт АА (не са включени в комплекта), висока чувствителност.Параметри : Тип на продукта : Риболовна игра Toy Material : пластмаса Цвят : син Подходяща възраст : над 3 години Батерии : 3 бр. Списък с пакети : 1 x Риболовна дъска 4 x прът (различни цветове) 4 x кофа (различни цветове)1 x стикер 45 x Разчита на риба(различни цветове)Забележка : Малките подробности, които не трябва да се яде.Децата трябва да играят под грижите на родителите си.

Повече информация

Item Type:
Fishing Game Toy
Material:
Plastic
Color:
Blue
Suitable Age:
Above 3 Years Old
Battery:
3pcs AA battery (not included)
Package List:
1 x Fishing Board  :
4 x Fishing Rod (Different Color)  :
4 x Bucket (different colors) :
1 x Sticker  :
45 x Prop Fish(different colors) :
Small parts should not be eaten. Babies should play under the supervision of parents. :

Най-добри оферти в категория