• Новинка
Мобилен Телефон Чанти Роза Релефни Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф за Galaxy S10e, с Държач и Слотове за карти и Чантата за Носене на чанти (Цвят : зелен)

Мобилен Телефон Чанти Роза Релефни Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф за Galaxy S10e, с Държач и Слотове за карти и Чантата за Носене

BGN 7.90
Сума
Налично за поръчка

1. Абсолютно нов и качествено. 2. Калъф запазва телефона си в безопасност и защитен със стил. 3. Корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. 4. Зареждайте, не махате калъф.Розово перлено бял хоризонтален флип ПУ кожен калъф за Galaxy S10e, с притежателя на слота за карти и чантата (зелен).Хубав калъф за чехла1. Изработен от висококачествена изкуствена кожа материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време. 2. Кожен материал низкоуглеродистый, чист, нетоксичен за човека, може да бъде сигурен в переноске, защита на здравето на вас и вашето семейство. 3. Кожен калъф може добре да се слее с вашия телефон и да окаже голямо влияние за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 4. Той има проста форма и оставя чист и комфортен впечатление на всички. 5. Всички бутони и портове са лесно достъпни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория