• Новинка
Kesoto Филтър на обектива на камерата Калейдоскоп Трисекция Специални Ефекти Оптични Филтри Камера Стъклена Призма, Фотографски, Видео-Рефлексен Фотоапарат Аксесоа?

Kesoto Филтър на обектива на камерата Калейдоскоп Трисекция Специални Ефекти Оптични Филтри Камера Стъклена Призма, Фотографски,

BGN 18.39
Сума
Налично за поръчка

Също така се появи един нов начин да гледам на света, създават страхотно пречупване на снимки,можете да видите на нови пейзажи, нощни сцени и така нататък.С помощта на тази стъклена призма калейдоскоп можете да получите някои интересни ефекти по време на снимане.И вие можете да се свържете с преходен пръстен за преобразуване в обектива на друг диаметър. Байонет с диаметър 77 мм, подходящи само за 77 мм лещи SLR Photography Accessories.Изработен е от висококачествено оптично стъкло и обков, устойчива на износване и може да осигури дълъг експлоатационен живот.Описание : - Изработен от висококачествено оптично стъкло и обков, устойчивост на износване и може да осигури дълъг експлоатационен живот. - 77 мм диаметър на щик, е подходяща само за 77 мм обектив, аксесоари за SLR фотография . - И или можете да се свържете с преходен пръстен за преобразуване в обектива на друг диаметър. - С помощта на тази стъклена призма калейдоскоп можете да получите някои интересни ефекти по време на снимане. - И нов начин да гледам на света, създаване на хладно пречупване на снимките,да видят нови пейзажи, нощни сцени, и т.н. Характеристика : - Материал : стъкло Цвят : прозрачен Размер : 77 мм/3,03 дюймапакет включва : 1 Piece Camera Prism Filter1 Piece Storage Bag1 Piece Избършете Cloth.

Повече информация

Най-добри оферти в категория