• Новинка
ZLYPSW Бутон Капаче на Ключалката на Вратата на Кабинета се Затвори Писалката Мотоциклет Шкаф Къмпинг Автоматично Заключване на вратите Мебели Автоматично Заключва?

ZLYPSW Бутон Капаче на Ключалката на Вратата на Кабинета се Затвори Писалката Мотоциклет Шкаф Къмпинг Автоматично Заключване на

BGN 184.42
Сума
Налично за поръчка

Този замък е нов вид лодка с дръжка бутон.Замъкът има функция за заключване и функцията на писалка.Подходящ за всички видове мебели, красив външен вид, елегантен цвят, лесен за инсталиране, лесен за използване.Подходящ за всички различни кутии корабното земя мебели, гардероби, модулни мебели и т.н. Автоматично заключване на вратите трябва само да натиснете бутона, болт се пропусне, след това издърпайте бутона за отваряне на вратата.Този замък е нов вид лодка с дръжка бутон.Замъкът има функция за заключване и функцията на писалка.Подходящ за всички видове мебели, красив външен вид, елегантен цвят, лесен за инсталиране, лесен за използване.Подходящ за всички различни кутии корабното земя мебели, гардероби, модулни мебели и т.н. Автоматично заключване на вратите трябва само да натиснете бутона, болт надолу, след това издърпайте бутона за отваряне на вратата. door.Name : Вратата ЗамкМатериал : ABS Размер : 7.77 * 4.5 * 5.3 cmnotes : 1. За ръчни измервания, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. Поради причини, на екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продаваме само основната стока, други декорации не се продават.Списък : 1 * система за заключване на вратите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория