• Новинка
Бинокъл HUTACT 10x42 за възрастни, с чанта за съхранение, Призма покрив BAK-4, Професионален бинокъл за наблюдение на птици, пътувания, Лов, Концерти, спорт, компактен бинок?

Бинокъл HUTACT 10x42 за възрастни, с чанта за съхранение, Призма покрив BAK-4, Професионален бинокъл за наблюдение на птици, пътувания,

BGN 31.99
Сума
Налично за поръчка

"Мощен бинокъл"- 10-кратно увеличение на обектива 42 mm, фокус на цел за получаване на ярки детайли ширина от 303 метра до 1000 ярда.Можете да видите обекти на ясни и кристално чисти по-големи разстояния. Призма Bak-4 с зелена филм FMC"- увеличава светлинната пропускливост за по-ярки и контрастни изображения.Пътен бинокъл е лесен за използване, регулиране централно колело за фокусиране и дясното диоптрийное колелото, докато не получите ясен образ. "Преносим и противоскользящий улавяне"- мат разрези на тяло и за палеца оставят повече място за вашите ръце, създавайки благодарим ви!идеален за ежедневна употреба, като на сафари, пешеходен туризъм, наблюдение на природата, наблюдение на китове, опера и много други. "Здрав и водоустойчив"- о пръстен герметизировано и продуто с азот.Противотуманный, прахоустойчив и удароустойчив, ловен бинокъл, компактен, може да се използва при всякакви условия и климат.Той идва с шейным ремък, калъф и чехлами за лещи. "HUTACT безпроблемно сервизно обслужване."- Ако не сте доволни от продукт, ще бъдат допустими за възстановяване в рамките на 30 дни.Можете да се насладите на релаксиращи пазаруване!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория